fbpx
was successfully added to your cart.

Winkelmand

Nieuws Week 14

Nine Fitness van Fernando Torres kiest voor REAXING

De Spaanse clubketen Nine Fitness die eind 2013 werd geopend door de ex-speler van Atlètico Madrid Fernando Torres heeft ervoor gekozen om een ​​van zijn meest prestigieuze clubs op te waarderen met de exclusieve Reaxing-uitrusting.

“Sportscholen vragen ons om exclusiviteit”, zegt Tomas Scano, commercieel directeur van Fitness Deluxe, een van de grootste Spaanse distributiebedrijven op de fitnessmarkt. En Reaxing speelt hier een leidende rol dankzij de prachtige uitrusting en de innovatieve neuromusculaire training.

Het Reaxing gebied toont daar Fluiball, Fluilift, ReaxChain (winnaar van de Innovatieprijs 2017) en ReaxBoard (winnaar van de 2016 Innovation Award).

FIBO 2019
Next Post
bodybow

Author bodybow

More posts by bodybow

Leave a Reply

Call Now Button