fbpx
was successfully added to your cart.

Winkelmand

Eerste Reaxing project in Nederland geïnstalleerd bij Nobels Fysiotherapie in Leusden!

Bodybow Healthcare heeft als Nederlandse distributeur van Reaxing haar 1e project geïnstalleerd bij Nobels fysiotherapie in Leusden.

Nadat de eigenaar Bob Nobels kennis had gemaakt met de Reaxing producten en methoden, erkende Bob onmiddellijk de unieke bruikbaarheid ervan om dit in te zetten voor revalidatie en fitness activiteiten. Zonder enige twijfel besloot hij om zijn oefenruimte in een nieuw jasje te steken met de Reaxing producten in combinatie met cardio apparatuur van Life Fitness Het Reax Board, Reax Light Station Compact en alle Flui producten zijn nu beschikbaar voor alle Nobels therapeuten en patiënten.

Bob is ervan overtuigd dat zijn patiënten zullen profiteren van de nieuwe trainingsmogelijkheden die Reaxing biedt. Niet alleen in revalidatietherapie maar ook in preventieve training om fysieke problemen te vermijden en training om de vitaliteit in het algemeen te verhogen, bijvoorbeeld voor ouderen.

Natuurlijk is de altijd aanwezige balans en stabiliteitsaspect een belangrijk punt bij de Reaxing methoden, maar ook het uitdagende ‘leuke’ aspect van de training is volgens Bob erg belangrijk. Indien sommige trainingen of oefeningen als saai en niet uitdagend worden gezien, hebben patiënten de neiging om het niet te doen. Met de Reaxing producten en de Life Fitness apparatuur, herstel je, wordt je fit en heb je tegelijkertijd plezier!

Wil je meer weten? Zie www.reaxing.nl en
www.nobels-fysiotherapie.nl/nobels-fit

bodybow

Author bodybow

More posts by bodybow

Leave a Reply

Call Now Button