fbpx
was successfully added to your cart.

Winkelmand

Mariska van Zanten is eerste PT studio in Nederland die werkt met Reaxing

De Nederlandse distributeur Bodybow Healthcare heeft een nieuw Reaxing project opgeleverd bij Mariska van Zanten Personal Training in ‘t Gooi.

Mariska van Zanten is al bijna 15 jaar personal trainer. Na het geven van groepslessen in verschillende grote sportscholen, begon Mariska met personal training nadat klanten haar vroegen hen te trainen. Ze houdt ervan  om mensen te trainen op een zodanige wijze dat ze zich comfortabel voelen, plezier hebben en hun fysieke conditie verbeteren. Door dit te doen als een personal trainer levert dit goede resultaten omdat er veel meer ruimte is voor het individu. Werken als een PT stelt haar in staat om klanten op verschillende manieren te trainen en zoveel mogelijk te variëren.

Mariska gelooft sterk in crosstraining, zoveel mogelijk variatie van cardio en kracht. Vooral training in bewegingen in plaats van statisch gewicht trainen. Niet geïnteresseerd in grote spieren als doel, in plaats daarvan geeft ze de voorkeur aan flexibiliteit, coördinatie en kracht. Een training moet functioneel en ook leuk zijn. Zonder het doel uit het oog te verliezen, is het zeer belangrijk voor haar dat klanten ook genieten van een training. Zodat zij met plezier blijven trainen en terugkomen.

Op FIBO 2017 trok REAXING onmiddellijk haar aandacht, omdat de Reaxing filosofie alles is wat hierboven beschreven staat. Aangezien Mariska ook Pilates instructeur is, traint ze haar klanten met een bewustzijn op houding en focust ze op powerhouse en core stability.

Bij Pilates gaat alles over stabiliteit. Dit is bij Reaxing net zo goed, maar er is ook ruimte voor veel meer plezier en variatie. De Fluiballs, ReaxChains, Reax lights en Reax Board geven ook de mogelijkheid om met meer cliënten tegelijk te trainen. Hierdoor is er meer interactie tussen de cliënten, wat het trainen nog leuker maakt.

Klanten variëren van tieners, huisvrouwen, CEO’S en (professionele) sporters. Mariska wil ook beginnen met lessen voor ouderen, want trainen verbetert de kwaliteit van leven. Zoals voor de 60 + doelgroep, is het bewezen dat oefeningen belangrijker zijn dan alleen een goede BMI. Evenwicht en stabiliteit zijn zo belangrijk op oudere leeftijd. Reaxing combineert het allemaal. Mariska kan mensen van alle leeftijden en niveaus trainen. De Reaxing tools zijn zo flexibel, letterlijk maar ook figuurlijk, want ze is in staat om alle tools te gebruiken op zoveel verschillende manieren.

Het besluit om Reaxing te kopen is ook gebaseerd op de wens om te blijven verbeteren en werken aan haar eigen toekomst. Reaxing zal er zeker voor zorgen om met veel plezier en energie te werken in de komende jaren.

Mariska heeft het complete assortiment Reaxing producten, Reax Board, ReaxLights, Fluiball, Fluilift, Fluipump, ReaxChains en Fluikettle.

Wil je meer weten? Bezoek www.reaxing.nl en www.mariskavanzanten.nl

ReaxBoard
Fluipump
FluiBall
bodybow

Author bodybow

More posts by bodybow

Leave a Reply

Call Now Button