Wat is AREAX?

Areax is een Exclusieve Trainings Zone die voortkomt uit de revolutionaire Reaxing Training Method (RTM) op basis van de plotselinge stimulatie van sensorische receptoren tijdens het motorische handeling.
Zoals in alle methoden worden spieren, gewrichten en bewegingen getraind, maar RTM is de enige methode in de wereld die zich richt op de “Volledig Betrokkenheid” van het motorisch proces door activering van sensorische receptoren om de neuro-motorische respons effectiever te maken, wat resulteert in een veel betere cerebrale, musculaire en metabolische activering.

AREAX zijn samengesteld uit verschillende soorten modules: elke module dient voor het uitvoeren van één of meer specifieke trainingsactiviteiten (Proprioceptive, cognitieve, reactieve, enz.) en dankzij hun combinatie is het nog beter mogelijk om te trainen en de specifieke doelen van de klant te bereiken.


Wat voor soort training is mogelijk met AREAX?

Areax is ontworpen om gebruikers in staat te stellen te profiteren van specifieke trainingssessies met Personal trainers, Kleine of Grote groepen, of Zelf te trainen dankzij de intuïtieve apps en tutorial video’s voor oefeningen, speciaal vervaardigd door de Reaxing Training Academy.
De Reaxing Training Academy heeft drie soorten trainingen voor Areax ontwikkeld:

RE-ACTIVEREN

Training gericht op sensorische ontwikkeling en neuro-cerebrale reactivering in combinatie met motorische activiteit. Deze cursus is vooral bedoeld voor gebruikers die weinig of geen lichamelijke activiteit hebben verricht.

Target: Ouderen of inactieve mensen ten gevolge van levensstijl, een ongeval danwel ziekte.

Re-Actiivaction Training AreaX Program

HI-ACTIVATIE

Training waarmee al diegenen die al trainen en “meer” willen krijgen, met oefeningen gericht op het verdere ontwikkelen van sensorische en neuromotorische activering de metabole en neuromusculaire respons sterk verbeteren. Deze activiteit zorgt voor aanzienlijke betere resultaten in minder tijd. Gewichtsverlies, bodyshaping en vergroting van kracht versterking zijn de belangrijkste haalbare doelen.

Target: mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot 65 die al trainen en naar een hoger motorisch niveau willen.

Hi-Actiivaction Training AreaX Program
Hi-Actiivaction Training AreaX Program

HI-ACTIVATIE

Training waarmee al diegenen die al trainen en “meer” willen. Met oefeningen gericht op het verder ontwikkelen van sensorische en neuromotorische activering en om de metabole en neuromusculaire respons sterk te verbeteren. Deze activiteit zorgt voor aanzienlijk betere resultaten in minder tijd. Gewichtsverlies, bodyshaping en vergroting van kracht zijn de belangrijkste haalbare doelen.

Target: Mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot 65 die al trainen en naar een hoger motorisch niveau willen.

PRO-ACTIVATIE

Training gericht op het behalen van perfecte motoriek. Sensorische stimulatie traint de reactie van de neuro motoriek en verbetert de specifieke prestaties. Dit is het effect van de verbetering van spierkracht en motoriek, wat een gevolg is van de verbetering van de sensorische en neuro cerebrale reactiesnelheid waardoor er minder kans is op blessures door verbeterde reactiesnelheid.

Target: Training gewijd aan gebruikers die specifieke doelstellingen of activiteiten hebben. Deze trainingsvorm is ook geschikt voor kinderen tussen 8 en 12, omdat zij op deze leeftijd het snelst progressie boeken op cognitieve, proprioceptieve en coördinatie aspecten.

Pro-Actiivaction Training AreaX Program

AREAX-FORMAT

Onze Reaxing Training Academy heeft het AREAX-formaat gecreëerd. Vooraf gedefinieerde werkgebieden die kunnen worden gekozen op basis van de doelen die gebruikers willen bereiken.

AREAX MAATWERK

Reaxing biedt de mogelijkheid om de inrichting aan te passen aan elke eis van de klant, waardoor AREAX-MAATWERK kan worden gemaakt voor bestaande ruimtes en indelingen.

Kies uw AREAX

Stuur ons een bericht en neem deel aan de NEUROMUSCULAIRE TRAININGS REVOLUTIE.

Vul het formulier in en ontvang meer informatie.