Nieuw in Nederland

DE TOEKOMST VAN FUNCTIONAL TRAINING

Maak kennis met de revolutie in functional training, maak kennis met REAXING!

Ontdek Reaxing nu

WAT IS REAXING?

Reaxing heeft trainingsapparatuur ontwikkeld waarbij het lichaam voortdurend uitgedaagd wordt om te reageren op onverwachte prikkels in de vorm van licht, geluid of gevoel. Door de onvoorspelbaarheid van de prikkels ben je permanent bezig om je zintuigen te trainen en word je uitgedaagd om je training naar een hoger niveau te brengen.

Fun, fun, fun

Door de speelse manier waarop de trainingen aangeboden worden, is het ontzettend leukom de oefeningen uit te voeren. Je bent bijna ongemerkt bezig om niet alleen je sportprestaties te verbeteren, maar werk je ook aan je balans, je stabiliteit en je reactievermogen. Daarnaast gaat je metabolisme omhoog en verminder je door je beterde conditie ook het risico op blessures.

FILOSOFIE

Reaxing is geboren uit de idee dat de dagelijks onvoorspelbare situaties waar we mee te maken hebben, ons leren reactiever te zijn, zodat we zelfverzekerd onze toekomstige uitdagingen aankunnen. ‘Reaxing’ betekent de capaciteit hebben om een proactieve richting te geven aan de obstakels die dagelijks voorkomen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR JOUW FITNESSCLUB?

 • icon

  RETENTIE VERHOGEND

  De retentie van jouw leden zal zeker toenemen omdat de oefeningen zo speels en aantrekkelijk zijn dat jouw leden er al gauw niet meer zonder kunnen. Het vaak gehoorde ‘saai’ over het gebruik van de traditionele loopband of cross trainer zul je bij de Reax Run niet horen. En dat geldt ook voor alle apparatuur van Reaxing.

 • icon

  INNOVATIEF

  Alle Reaxing apparatuur is gemaakt van de beste en modernste materialen, met gebruikmaking van de nieuwste technologie. Ze hebben een lange levensduur, zijn veilig en zijn prachtig vormgegeven. Kortom, helemaal state of the art!

 • icon

  TIJDBESPAREND

  Door de eenvoudige werking van de apparaten kunnen klanten heel goed zelf aan de slag met een training waardoor de rol van de trainer beperkt kan blijven en deze zijn aandacht aan meerdere personen kan geven. Ook zijn de oefeningen op elk niveau in te stellen, dus iedereen kan het.

 • icon

  GECERTIFICEERD TRAINER

  Reaxing heeft ook een eigen Training Academy waar uw instructeurs opgeleid kunnen worden tot gecertificeerd Reaxing Trainer. Er zijn verschillende innovatieve trainingsprogramma’s die zowel voor groepstraining als voor de persoonlijke training zijn ontworpen.

REAXING PROFIT CENTER

Met Reaxing kun je ook een compleet eigen training center inrichten. De filosofie hierachter komt voort uit de revolutionaire Reaxing Training Method (RTM) die zoals gezegd neerkomt op het plotseling moeten reageren op veranderingen terwijl je aan het bewegen bent. Dit profit center is een exclusieve zone die door Reaxing samengesteld kan worden, maar die je natuurlijk ook zelf kunt ontwerpen door verschillende soorten modules samen te brengen in één ruimte: elke module is erop gericht om één of meer specifieke trainingsactiviteiten uit te voeren. En dankzij hun combinatie is het mogelijk om te trainen en elk specifiek doel van de klant te bereiken.

Ontdek Reaxing nu