FLUIPUMP

DE FLUIPUMP IS EEN BUITENGEWOON FITNESSPRODUCT DAT EEN REVOLUTIE TEWEEGBRENGT IN HET GEWICHTHEFFEN DAT WORDT GEBRUIKT VOOR FITNESS IN TRAININGSRUIMTEN.

Het voegt onvoorspelbaarheid, veiligheid, entertainment en nog veel meer trainingscombinaties toe.

CONCEPT FOR A REAL REVOLUTION

De Fluipump is samengesteld uit een Fluipump-staaf, verkrijgbaar in twee versies en twee Fluipump-ballen met 3 verschillende gewichten van 2, 3 en 4 kg (4,4, 6,6 en 8,8 lb), gemakkelijk herkenbaar dankzij de verschillende kleuren. De instabiliteit en onvoorspelbaarheid van de vloeistof binnenin maken deze tool echt functioneel: dynamisch onvoorspelbaar, zacht, veilig en veelzijdig.

Waterbeweging versterkt de kern, activeert stabiliserende spieren en een aanzienlijke metabole activiteit als gevolg van een verhoogde spieractivatie. De progressie van eenvoudige naar meer geavanceerde trainingen, op basis van de behoeften en het vermogen van de sporter, stelt de trainers in staat om leuke, effectieve en motiverende trainingssessies te plannen. De Fluipump verandert elke training in een echte neuromusculaire training, veel effectiever in termen van metabolisme in vergelijking met de standaard work-out.

TECHNICAL SPECS

De Fluipump kan de gebruiker een eindeloos aantal oefeningen laten uitvoeren, omdat het op verschillende manieren kan worden gebruikt;

  • Bij gebruik van de Fluipump
  • Bij gebruik van de Fluipump met één bal.
  • Bij gebruik van de Fluipump met twee ballen.
  • Bij gebruik van alleen de Fluipump ballen (zoals Fluiballs).