Nieuw in Nederland

DE TOEKOMST VAN FUNCTIONAL TRAINING

Maak kennis met de revolutie in functional training, maak kennis met REAXING!

Ontdek Reaxing nu

WAT IS REAXING?

Reaxing heeft trainingsapparatuur ontwikkeld waarbij het lichaam voortdurend uitgedaagd wordt om te reageren op onverwachte prikkels in de vorm van licht, geluid of gevoel. Door de onvoorspelbaarheid van de prikkels ben je permanent bezig om je zintuigen te trainen en word je uitgedaagd om je training naar een hoger niveau te brengen.

PLEZIER IN TRAINEN

Door de speelse manier waarop de trainingen aangeboden worden, is het ontzettend leuk om de oefeningen uit te voeren en ben je bijna ongemerkt bezig om niet alleen je sportprestaties te verbeteren, maar werk je ook aan je balans, je stabiliteit en je reactievermogen. Daarnaast gaat je metabolisme omhoog en verminder je door je verbeterde conditie ook het risico op blessures.

FILOSOFIE

Reaxing is geboren uit de idee dat de dagelijks onvoorspelbare situaties waar we mee te maken hebben, ons leren reactiever te zijn, zodat we zelfverzekerd onze toekomstige uitdagingen aankunnen. ‘Reaxing’ betekent de capaciteit hebben om een proactieve richting te geven aan de obstakels die dagelijks voorkomen.

Bekijk deze video waarin Bob Nobels van Nobels Fysiotherapie vertelt over zijn ervaring met het werken met Reaxing.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR JOUW FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK?

 • icon

  VERHOOGD PATIENT ERVARING

  De patiënt ervaring zal verbeteren omdat de oefeningen zo effectief en aantrekkelijk zijn dat jouw patiënten al gauw niet meer zonder dit stukje extra motivatie kunnen. Het vaak gehoorde ‘saai’ bij het gebruik van een traditionele loopband of cross trainer zul je bij bijvoorbeeld de Reax Run niet horen. En dat geldt ook voor alle andere apparatuur van Reaxing.

 • icon

  INNOVATIEF

  Alle Reaxing apparatuur is gemaakt van de beste en modernste materialen, met gebruikmaking van de nieuwste technologie. Ze hebben een lange levensduur, zijn veilig en zijn prachtig vormgegeven. Kortom, helemaal state of the art!

 • icon

  EFFICIËNT TRAINEN

  Door de eenvoudige werking van de apparaten kunnen je patienten heel goed zelf aan de slag gaan. Reaxing training is veelzijdig en gemakkelijk aanpasbaar in termen van uithoudingsvermogen en kracht, wel zo veilig voor elke cliënt.

 • icon

  GECERTIFICEERD TRAINER

  Reaxing heeft ook een eigen Training Academy waar je opgeleid kunt worden tot gecertificeerd Reaxing Trainer. Er zijn verschillende innovatieve trainingsprogramma’s die zowel voor groepstraining als voor de persoonlijke training zijn ontworpen. Zo kun je je cliënten optimaal begeleiden bij het trainen met Reaxing apparatuur.

REAXING PROFIT CENTER

Met Reaxing kun je ook een compleet eigen training center inrichten. De filosofie hierachter komt voort uit de revolutionaire Reaxing Training Method (RTM) die zoals gezegd neerkomt op het plotseling moeten reageren op veranderingen terwijl je aan het bewegen bent. Dit profit center is een exclusieve zone die door Reaxing samengesteld kan worden, maar die je natuurlijk ook zelf kunt ontwerpen door verschillende soorten modules samen te brengen in één ruimte: elke module is erop gericht om één of meer specifieke trainingsactiviteiten uit te voeren. En dankzij hun combinatie is het mogelijk om te trainen en elk specifiek doel van de klant te bereiken.

Ontdek Reaxing nu