REAX BALANCE

REAX BALANCE TILT JE TRAINING NAAR EEN HOGER NEUROMUSCULAIR INTENSITEITSNIVEAU, WAARDOOR JE PRESTATIES EFFICIËNTER EN LEUKER WORDEN.

Reax Balance is de eerste mechanische slimme vloer die functionele training transformeert en intensiveert. Het is een origineel hulpmiddel, perfect voor buddytraining. Je kunt trainen met een van je vrienden en een back-to-back of face-to-face oefening uitvoeren in je EIGEN tempo. Je kunt op één plek staan ​​of op een dynamische manier bewegen.

HET ONVOORSPELBARE

Tijdens de motorische activiteit worden plotselinge interferenties gegenereerd door de acties van uw PT of de persoon die naast u traint. Dit dwingt lichaam en geest van de sporter om te reageren op elke verandering. De unieke mechanica van Reax Balance geeft je veiligheid en comfort, waardoor de gebruiker elke vorm van oefening in elke positie kan uitvoeren, met of zonder de combinatie van andere hulpmiddelen. Dankzij een innovatieve handgreep, de Reaxing Handle Bar, kunnen personal trainers de beweging van dit hulpmiddel besturen, door DE GEWENSTE intensiteit en het type verandering te kiezen. Elke oefening, normaal uitgevoerd onder stabiele CONDITIES, wordt nu onvoorspelbaar, veel effectiever en leuker. De Reax Balance is slim, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. Het kan worden gebruikt voor zowel persoonlijke training als groepsactiviteiten.

ALGEMENE KENMERKEN

Onvoorspelbaar, het brede scala oefeningen die je kan uitvoeren op de Reax Balance verandert elke training. Normaal gesproken uitgevoerd onder stabiele omstandigheden, verandert in een onvoorspelbare ervaring. Neuromusculaire training bereikt een verschillend en hoger level.

Dynamiek en traagheid worden onvoorspelbaar toegevoegd tijdens de trainingssessie, dat maakt Reax Balance een uniek en innoverend product. De impact op het oppervlak wordt na elke sprong verzacht door het schokabsoberende systeem. Comfort en veiligheid zijn gegarandeerd, waardoor de gebruiker rechtop of liggend kan trainen. Reax Balance is een innovatief platform, wat nog nooit eerder is gezien. Elke individuele of buddy-training wordt effectief en veel leuker.