REAX BOARD MINI

REAXBOARD MINI IS EEN ONGELOOFLIJK ”SLIMME” VLOER DIE PLOTSELINGE VERANDERINGEN KAN VEROORZAKEN EN REPRODUCEREN TIJDENS DE MOTORISCHE ACTIVITEIT

ReaxBoard Mini destabiliseert elke motorisch activiteit dat op het board wordt uitgevoerd. Als gevolg hiervan bereikt deze innovatieve functionele training het hoogste neuromusculaire niveau van intensiteit dat u kunt behalen.

DE ”SLIMME” VLOER

ReaxBoard is een ongelooflijk “slimme” vloer die plotselinge veranderingen kan veroorzaken en reproduceren tijdens de motorische activiteit. De trainingsoplossingen zijn eindeloos. Standaard oefeningen, uitgevoerd onder stabiele en voorspelbare omstandigheden, worden onvoorspelbaar Alle spieren worden geactiveerd en de focus moet altijd hoog en stabiel worden gehouden.

Dankzij een tablet met een speciale app kan de gebruiker of de PT het moeilijkheidsniveau selecteren dat hij wenst en kiezen uit verschillende vooraf geconfigureerde trainingsprogramma’s. Speciale PT sessies zijn alleen beschikbaar in aanwezigheid van een trainer, zodat de intense en aangepaste programma’s met volledige veiligheid uit gevoerd kunnen worden. Tijdens het originele “live” programma kan de PT bijvoorbeeld de motorische activiteit wijzigen door middel van real-time interferenties. Hij kan de intensiteit, snelheid, richting en frequentie van de interferentie aanpassen en het bord bevriezen op de positie die hij wenst. Dit alles gebeurt tijdens de trainingen.

HET REAXING CONCEPT

Reaxing is een lifestyle, een nieuwe manier van bewegen, denken en trainen.
Reaxing komt voort uit het idee dat we elke dag te maken hebben met onvoorspelbare situaties. De vaardigheid om te anticiperen is fundamenteel voor ons psychofysisch welzijn. Als iets onvoorspelbaars gebeurt, moeten we anticiperen met lichaam en geest. Het lichaam en de geest zijn nauw verbonden. We krijgen de informatie binnen via onze zintuigen, vanaf daar gaat het naar ons zenuwstelsel waar het wordt verwerkt. Biomechanische, biochemische en biofysische reacties bepalen het welzijn van ons lichaam. Denken, bewegen, anticiperen, rusten en trainen zijn de Reaxing werkwoorden

REAX BOARD & BALANCE BOARD

ReaxBoard is een ongelooflijk “slimme” vloer die plotselinge veranderingen kan veroorzaken en reproduceren tijdens de motorische activiteit. De trainingsoplossingen zijn eindeloos.

Reax Balance is de eerste mechanische slimme vloer die functionele training transformeert en intensiveert. Het is een origineel hulpmiddel, perfect voor buddytraining. Je kunt trainen met een van je vrienden en een back-to-back of face-to-face oefening uitvoeren in je EIGEN tempo.