REAX BOARD

REAX BOARD IS EEN ONGELOOFLIJK ”SLIMME” VLOER DIE PLOTSELINGE VERANDERINGEN KAN VEROORZAKEN EN REPRODUCEREN TIJDENS DE MOTORISCHE ACTIVITEIT.

ReaxBoard destabiliseert elke motorisch activiteit dat op het board wordt uitgevoerd. Als gevolg hiervan bereikt deze innovatieve functionele training het hoogste neuromusculaire niveau van intensiteit dat u kunt behalen.

EEN ONGELOOFLIJK ”SLIMME” VLOER

ReaxBoard is een ongelooflijk “slimme” vloer die plotselinge veranderingen kan veroorzaken en reproduceren tijdens de motorische activiteit. De trainingsoplossingen zijn eindeloos. Standaard oefeningen, uitgevoerd onder stabiele en voorspelbare omstandigheden, worden onvoorspelbaar, veel leuker en vooral effectiever. Alle spieren worden geactiveerd en de focus moet altijd hoog en stabiel worden gehouden.

MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Dankzij een tablet met een speciale app kan de gebruiker of de PT het moeilijkheidsniveau selecteren dat hij wenst en kiezen uit verschillende vooraf geconfigureerde trainingsprogramma’s. Speciale PT sessies zijn alleen beschikbaar in aanwezigheid van een trainer, zodat de intense en aangepaste programma’s met volledige veiligheid uit gevoerd kunnen worden. Tijdens het originele “live” programma kan de PT bijvoorbeeld de motorische activiteit wijzigen door middel van real-time interferenties. Hij kan de intensiteit, snelheid, richting en frequentie van de interferentie aanpassen en het bord bevriezen op de positie die hij wenst. Dit alles gebeurt tijdens de trainingen.

HET BUDDY BOARD & REAX BOARD MINI

Reax Balance tilt je training naar een hoger neuromusculair intensiteitsniveau, waardoor je prestaties efficiënter en leuker worden. Reax Balance is de eerste mechanische slimme vloer die functionele training transformeert en intensiveert. Het is een origineel hulpmiddel, perfect voor buddytraining.

ReaxBoard Mini destabiliseert elke motorisch activiteit dat op het board wordt uitgevoerd. Als gevolg hiervan bereikt deze innovatieve functionele training het hoogste neuromusculaire niveau van intensiteit dat u kunt behalen.