REAX CHAINREAX CHAIN


REAX CHAIN ​​is het enige echte gewicht ter wereld met gepatenteerde Flex Wave-technologie.

Het is de unieke, flexibele en multifunctionele keten die fitness en sport evolueert met meer boeiende en effectieve neuro-reactieve training. Het vermogen om het te dragen, in paren te gebruiken, én om het op oppervlakken te lanceren in volledige veiligheid, vermenigvuldigt de gebruiksmogelijkheden in vergelijking met de gebruikelijke functionele hulpmiddelen.

REAX CHAIN ​​is gebaseerd op de kinetische keten en op generatie van onvoorspelbare impulsen die elke herhaling van elk type oefening anders en effectiever maakt. Het is een speciaal zwaar touw met ringen waarmee je talloze dynamisch onstabiele oefeningen uit kunt voeren voor neuromusculaire en functionele training met hoge intensiteit. De flexibiliteit van het gewicht maakt continue stimulatie mogelijk tijdens de training, zodat het een hogere lichaamsreactie genereert, die elke training verbeterd. Het resultaat is een grotere stofwisseling consumptie en meer volledige spieractivatie gegenereerd door de continue onvoorspelbare beweging van de dynamische belasting tijdens de oefening.


Het concept van de kinetische keten is de basis van het onderzoek naar lichaamsbeweging. Het menselijk lichaam is ontworpen om meerdere handelingen te realiseren en niet enkele bewegingen: vandaar de evolutie van een sectorale visie op opleiding naar een globale. Het concept van REAX CHAIN ​​is geïnspireerd op de lichaamskinetische ketens van de mens en hun meerdere functies: een echte revolutie in training die gecombineerd is in één tool: proprioceptie, kracht, mobiliteit en coördinatie. Elke beweging die met REAX CHAIN ​​wordt gerealiseerd, brengt dynamiek met zich mee, combinaties en een ander gebruik van sterke punten op veel niveaus. Dankzij de flexibiliteit en de progressieve lading, veroorzaakt het onevenwichtigheden die moeten worden beheerd door het activeren van een intuïtieve actiecontrole, Trainen met de CHAIN is daardoor progressiever en efficiënter.

VEELZIJDIG Dankzij de ringconfiguratie is het hulpmiddel geschikt voor het uitvoeren van talloze vrije lichaamsoefeningen, van de meest traditionele tot de meest moderne.

FLEXIBEL Flexibiliteit onderscheidt de verschillende herhalingen van het motorische gebaar, en het is mogelijk te gebruiken voor oneindige oefeningen door zijn traagheid, dynamiek en middelpuntvliedende kracht.

DRAAGBAAR De bijzondere vorm en de totale flexibiliteit harmonieert met het lichaam om pull-ups, push-ups en andere lichaamsgewichtoefeningen uit te voeren.

GEBRUIKSVRIENDELIJK De bijzondere zachtheid maakt het mogelijk: om het vast te pakken, erin te knijpen, erop te stappen, te vouwen of te gooien zonder schade aan oppervlakken.

VERSTELBAAR Verschillende gewichten maken aanpassing mogelijk! de intensiteit van de training volgens het gebruik: ideaal voor functionele training of om met familie of vrienden te trainen.

VEILIG EN BESTENDIG Stil, aangenaam om de aanraking en ultra-resistent. Dankzij de zachtheid en stilte is het perfect voor thuisfitness en buitentraining: het is niet bang voor mishandeling en is gemakkelijk schoon te maken.

GEBRUIKSWIJZE EN TOEPASSINGEN

1 TOOL, 1000 MOGELIJKHEDEN

Dankzij de bijzondere structuur met gekoppelde en flexibele ringen, kan het worden gebruikt:

  • als een KETTLEBELL
  • als een BATTLE ROPE
  • als een DUMBBELL
  • als BULGAARSE TAS
  • als BARBELL
  • en op duizend andere manieren


Vul het formulier in en ontvang meer informatie.

GA NAAR REAXLIGHTS.COM