REAX CHAIN

REAX CHAIN “FLEXIBEL, DRAAGBAAR, ONVOORSPELBAAR, VEILIG EN LEUK. REAX CHAIN  INNOVEERT JOUW TRAINING”

Reax Chain bestaat uit flexibele en verstelbare ringen. Het kan worden gebruikt als een kettlebell, een battle rope, een barbell, een dumbbel, een core bag, een Bulgarian bag en op vele andere manieren.

ONVOORSPELBAAR GEWICHT

Het is dynamisch onvoorspelbaar, flexibel, draagbaar, zacht, veilig en ruimtebesparend. Dit functionele voorwerp zal de traditionele training tenietdoen. Reax Chain is verkrijgbaar in verschillende gewichten en kan worden gecombineerd met een eindeloos aantal oefeningen, die elk gebruik maken van, dynamiek, centrifugale kracht en progressieve weerstand. Perfect voor groepsactiviteiten, maar ook voor degenen die willen trainen met hun PT, Rustig thuis of in het park. De veiligheid en gebruikersvriendelijkheid maken de Reax Chain absoluut uniek: je kunt hem pakken, gooien, erin knijpen, dragen, buigen of er zelfs op stappen, waardoor noch de gebruiker, noch de vloer wordt beschadigd!

WAT MAAKT DE REAX CHAIN ​​UNIEK?

Reax Chain is het eerste onvoorspelbare en multifunctionele, flexibele en draagbare free-weight. Reax Chain is een unieke trainingstool: een free-weight met de flexibiliteit en de zachtheid van een touw, terwijl het tegelijkertijd dezelfde kenmerken behoudt als een traditionele free-weight. Vanwege zijn dynamische instabiliteit maakt de Reax Chain elke oefening tot een zeer intensieve neuromusculaire training. Het is het eerste hulpmiddel met de gepatenteerde technologie “Reax Flex Weight”.

REAX CHAIN ​​GROUP TRAINING

Het dynamische vrije gewicht voor leuke en boeiende trainingssessies. De Reax Chain verhoogt de motivatie en betrokkenheid van de klas. De flexibiliteit van de ketting transformeert uw trainingssessie in een leuke ervaring terwijl het de metabolische consumptie verbetert, waardoor het spiersysteem wordt aangepast aan de dynamische bewegingen van de ketting.