REAX FLUIREAX FLUI


Innovatieve zachte bal met water

REAX FLUI zorgt voor een revolutie in functionele training omdat het de enige bal ter wereld die zacht is  en met een vloeistof die het dynamisch onstabiel maakt. Veelzijdiger en effectiever dan een traditionele bal, het maakt talloze oefeningen mogelijk met een groter calorieverbruik en een grotere betrokkenheid van spieren.

REAX FLUI presteert beter dankzij de beweging van de vloeistof die elke oefening verandert in een echte neuromusculaire training, simpel maar zeker meer effectief. De continue verplaatsing van de vloeibare massa veroorzaakt verstoringen die elke herhaling van elke oefening anders maken: het vereist dus continue en onvoorspelbare aanpassingen van het lichaam. Geen verveling, geen gewoonte: je lichaam reageert meer efficiënt op deze training omdat het onvoorspelbare is. Het resultaat is een effectievere training bij elke intensiteit, ook handig voor sneller functioneel gewicht verlies omdat het tot 500 kcal per sessie verbrand.


Ongeacht het type, het doel of de intensiteit van je training, door het trainen met REAX FLUI kan je;

• het calorieverbruik verhogen en het metabolisme stimuleren

• kracht, kracht en spiertonus verhogen

• verbeteren van balans, houding en coördinatievaardigheden

• het risico op ongevallen aanzienlijk verminderen

Zacht maar resistent, REAX FLUI maakt het mogelijk om overal te trainen waar je wilt.

UITERST VEILIG op het gebied van ongevallenpreventie en hygiëne;
IDEAAL VOOR THUIS door zijn zachte structuur beschadigt geen meubels en vloeren;
PRATISCH ONBREEKBAAR het weerstaat tegen alle soorten stress en kan ook buiten worden gebruikt.Vul het formulier in en ontvang meer informatie.

GA NAAR REAXLIGHTS.COM