REAX KETTLEREAX KETTLE


Innovatieve zachte Kettle bal

REAX KETTLE is ’s werelds eerste dynamische en elastische kettlebell. Dynamisch omdat het de enige is met vloeistof die de effectiviteit van elke oefening verbetert, van de eenvoudigste tot de meest geavanceerde. Elastisch omdat het van buiten zacht en schokbestendig is, kan het ook in kleine ruimtes veilig worden gebruikt, thuis of buitenshuis. De elastische en dynamische structuur maakt het een uniek functioneel hulpmiddel in zijn soort.

REAX KETTLE is een speciale zachte kettlebell, de enige die het mogelijk maakt om te werken met een onstabiele variabele belasting omdat het een vloeibare massa bevat met kleine staalbollen die bij elke oefening met je meebewegen. De variabele hoeveelheid vloeistof bepaalt het gewicht. Zijn beweging produceert in plaats daarvan onvoorspelbare prikkels die zijn buitengewone technische innovatie vertegenwoordigen. Fluiweights technologie maakt het effectiever dan elke andere kettlebell omdat het een grotere neuromusculaire respons en dus een hogere calorie consumptie geeft. De onvoorspelbare beweging van de vloeistof transformeert elke training in een activiteit met hoge intensiteit: veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. Het laat toe om te moduleren sluit bij alle trainingsprogramma’s aan.


ZACHTE IMPACT Het kan worden gegooid, opgetild en op de grond worden gesmeten zonder oppervlakken te beschadigen: op deze manier kun je het gebruiken in elke omgeving. De zachtheid vermindert aanzienlijk de impact op oppervlakken en om deze reden is het gemakkelijk te gebruiken, zelfs thuis of in kleine ruimtes.

BESTENDIG EN NIET-VERVORMBAAR Het is ook geschikt voor buitentrainingen omdat het stevig is en niet bang voor enige vorm van “mishandeling”: zijn structuur blijft lange tijd onveranderd.

GEMAKKELIJK TE REINIGEN – Door zijn speciale waterdichte plastic oppervlak kan het gemakkelijk worden gewassen en ontsmet met antibacterieel wasmiddel.

PRAKTISCH EN RUIMTEBESPAREND Makkelijk mee te nemen en ruimtebesparend, met Fluikettle kan je overal functionele training volgen: in alle rust thuis of in buitenruimtes.

ITALIAANSE KWALITEIT Ontworpen en gemaakt in Italië met de beste materialen.

REAX KETTLE is geschikt voor functionele training en motorische heropvoeding van beginnende of gevorderde gebruikers en voor de voorbereiding van amateursporters en professionele atleten. Met zijn dynamische belasting gaat het verder dan de gebruikelijke functionele training en draagt het ​​bij om effectiever en sneller;

• kracht en uithoudingsvermogen ontwikkelen

• sportprestaties verbeteren

• balans en stabiliteit verhogen

• coördinatie verhogen

• energieverbruik verhogen

• het risico op blessures verminderen

De enige kettle bel met Soft Shock-systeem, het voorkomt blessures terwijl je traint en mensen en dingen om je heen beschermt. Je kunt hem gemakkelijk thuis en in krappe ruimtes gebruiken. Zacht maar stevig, het beschadigt geen oppervlakken en het is getest om weerstand te bieden, zonder de vloeren te beschadigen, zelfs als deze valt van meer dan 10 meter hoog. Ideaal voor gebruik binnen en buiten, het is niet vervormbaar en het behoudt zijn elasticiteit en prestaties in de loop van de tijd.Vul het formulier in en ontvang meer informatie.

GA NAAR REAXLIGHTS.COM