REAX LIFT PROHIGH PERFORMANCE & SPORT REHABREAX LIFT PROHIGH PERFORMANCE & SPORT REHAB


Maak het moelijker of slimmer

Door de vloeistof in de schijf wordt er een onvoorspelbaarheidsfactor toegevoegd aan de belasting, waardoor de training veel effectiever wordt.


REAX LIFT is de eerste barbell ter wereld die de bewegingspatronen destabiliseert en de motorische respons verhoogt. Deze functie omvat een breed scala aan spiervezels, aangezien de gebruiker tijdens het tillen ook het gewicht moet stabiliseren. Zo krijgt de gebruiker betere resultaten met minder gewicht: een uitstekende oplossing om de kracht te verbeteren en de gewrichtsbelasting te verminderen.

SNELLERE RESULTATEN VOOR GEBRUIKERS

• VERHOGING VAN DE REACTIESNELHEID EN COORDINATIE
• VERBETERING VAN PRESTATIES EN MOTORVAARDIGHEDEN
• GROTERE SPIERBETROKKENHEID EN DEFINITIE
• HOGERE CALORIE-VERBRANDING EN METABOLISCHE ACTIVERING
• BETER HERSTEL VAN BLESSURES

BETER RESULTAAT VOOR DE PROFESSIONAL

• VERHOOG DE ACQUISITIE EN BEHOUD VAN KLANTEN
• GROTERE WINSTMAGERS EN EXTRA INKOMSTEN
• TRAININGSWAARDE TOEGEVOEGD AAN EEN GROTERE KLANTENGROEP
• EXCLUSIVITEIT EN INNOVATIE VAN DE AANGEBODEN DIENSTEN

Inspirations


Innovation

VARIABELE STIMULI

VAN VOORSPELBAAR NAAR ONVOORSPELBAAR

HET HEFFEN VAN EEN INSTABIEL GEWICHT VEREIST CONTINU NEUROMUSCULAIRE AANPASSING MET EEN HOGE PROPRIOCEPTIEVE ACTIVERING.

Een traditionele schijf is inert en reageert dus alleen op de zwaartekracht. REAX LIFT heeft een onstabiele massa binnenin (water), wat de dynamische beweging tijdens het tillen vergroot. Dit type stimulatie verhoogt de inspanning van de gebruiker om het gewicht in evenwicht te houden en te beheersen. Er is een dubbele inspanning nodig: de zwaartekracht overwinnen en de last stabiliseren.

MULTIDIRECTIONELE BEWEGINGEN

VAN TRADITIONEEL NAAR INNOVATIEF

REAX LIFT BIEDT NIEUWE BEWEGINGSPERSPECTIEVEN DANKZIJ DE STORINGEN DIE DOOR DE BALANS WORDEN GEPRODUCEERD.

Een gewone gewichthef oefening vereist een lineaire en constante inspanning. Met behulp van onze elastische accessoires kan de verstoring oplopen tot zeer complexe bewegingen.

ZACHTE SCHOK

DE HEFSCHIJVEN LOSSEN HET GEVAARLIJKE PROBLEEM VAN DE TRADITIONELE METALEN SCHIJVEN OP.

Dankzij de bijzondere technologie waaruit ze zijn gemaakt, zijn ze stil, zacht en veilig.

STIL, ZACHT EN VEILIG

DE HEFSCHIJVEN LOSSEN HET GEVAARLIJKE PROBLEEM VAN DE TRADITIONELE METALEN SCHIJVEN OP.

Dankzij de bijzondere technologie waaruit ze zijn gemaakt, zijn ze stil, zacht en veilig.

STIL – Laat de REAX LIFT vallen! U zult merken dat er geen harde geluiden of trillingen worden gegenereerd. Het is de perfecte oplossing voor gebruik op de bovenverdieping.
ZACHT – Het speciale elastische polymeer maakt de schijf niet-vervormbaar en bestand tegen alle klassieke spanningen van een halter, zolang ze op gladde oppervlakken worden gebruikt.
VEILIG – Het beschadigt geen oppervlakken. De zachte structuur van de schijf en de voering van de halter maken de reax-lift veiliger voor gebruikers, waardoor het risico op accidentele verwondingen als gevolg van hypotetische schokken wordt voorkomen.

WAAROM IS HET ZO INNOVATIEF?

HET IS HET EERSTE GEWICHTSTRAININGSSYSTEEM DAT DOOR ZIJN INSTABIELE BELASTING SAMENWERKT MET DE GEBRUIKER.
Gewichtheffen wordt vaak gebruikt in veel trainingsprogramma’s. Dankzij het innovatieve systeem kan de Reax Lift op zowel traditionele als onconventionele manieren worden gebruikt, waardoor de trainingsefficiëntie wordt verbeterd.

ONSTABIEL UITDAGEND VEILIG

GOLF IMPULS

WATER

De vloeistof in de Reax-schijf genereert onvoorspelbare golfimpulsen. De vloeistof beweegt in alle richtingen en destabiliseert het gereedschap. Vergeleken met een traditionele schijf, die dezelfde belasting gebruikt, is het mogelijk om een ​​veel hogere neuromusculaire betrokkenheid op te merken.

REBOUND

ELASTIEK

Reax Lift biedt, met behulp van een bungle tool, een extra rebound-effect dat de moeilijkheidsgraad van de oefening verhoogt.

STIL-SOFT-SAFE

ELASTISCHE STRUCTUUR

De hoge weerstand en elastische structuur van het polymeer maken de Reax Disc duurzaam en niet-vervormbaar, waardoor hij ook stil, zacht en veilig kan worden gebruikt

Vul het formulier in en ontvang meer informatie.

GA NAAR REAXLIGHTS.COM