REAX PUMPREAX PUMP


De enige dynamische en meest effectieve pump set met een veilige en zachte schok. REAX PUMP is de eerste halter in de wereld die het mogelijk maakt om met variabele, onstabiele en combineerbare belastingen te werken.  De vloeistof genereert motorische prikkels en interferentie voor een hogere spieractivatie dan die verkregen wordt met een andere barbell. Ontdek het revolutionaire gewichtheffen in de fitnesswereld!

REAX PUMP bestaat uit drie elementen die ook apart te gebruiken zijn: een stang en twee ballen. Het zijn elastische ballen met een variabele hoeveelheid vloeistof die hun gewicht bepaalt. De onvoorspelbaarheid van de vloeistof in de twee ballen transformeert elke oefening in intense neuromusculaire werkzaamheid. De intensiteit van een enkele oefening wordt niet alleen bepaald door het gewicht van de halter, maar ook door de graad van instabiliteit van de vloeistof binnenin. Hoe meer het beweegt des te meer prikkels het genereerd en hoe effectiever de oefening zal zijn in termen van verbrande calorieën en spieractivatie. De REAX PUMP is veelzijdig en gebruiksvriendelijk en past in verschillende trainingen programma’s, variërend van cardiotraining tot toning-up en crossfit.


GEBRUIK EN CINFIGURATIES

1 SYSTEEM
4 CONFIGURATIES

Met het REAX PUMP-systeem kunt u zelf samenstellen en hiermee de intensiteit van de training aanpassen voor een oneindig aantal oefeningen. Het kan in 4 verschillende configuraties worden gebruikt

  • Gebruik van slechts één REAX PUMP BAR
  • Gebruik van REAX BAR met een REAX PUMP BALL
  • Gebruik van REAX BAR met twee REAX PUMP BALL
  • Gebruik van 2 REAX PUMP BALLENVul het formulier in en ontvang meer informatie.

GA NAAR REAXLIGHTS.COM