Reaxing Training Method

TRAININGSMETHODE

Een nieuwe manier om reageren te trainen.

Reaxing is het eerste bedrijf in de wereld die een opleidingsmethodologie heeft ontwikkeld met een product assortiment voor de “Sudden Dynamic Impulse”. Reaxing training is de eerste en enige methode ter wereld, gebaseerd op de geleidelijke afgifte van gecontroleerde impulsen, door licht, geluid en stimulaties en/of plotselinge motorische interferenties. De atleet of de patiënt wordt gedwongen om snelle neuromusculaire reacties te activeren. Deze onvoorzienbaarheid verhoogt de trainingsprestaties naar een veel hoger niveau in termen van kwaliteit en kwantiteit. Als gevolg daarvan verbeteren sportprestaties, metabole activiteit, spier responsiviteit en betrouwbaarheid van trauma herstel, terwijl het risico op blessures verminderd Reaxing training is veelzijdig en gemakkelijk aanpasbaar in termen van uithoudingsvermogen en kracht. Deze functies maken het geschikt voor iedereen.

METHODE - KEYPOINT

Stimulus Interference Reaxing Training Method

De natuurlijke omgeving, de normale leefruimte van een persoon en dus van het menselijk lichaam, creëert constant prikkels of verstoringen die mensen bewust of onbewust controleren om elke dag te bewegen.


Sensory reception Interference Reaxing Training Method

Sensorische receptoren, de instrumenten waarmee een persoon de prikkels en verstoringen van de dagelijkse omgeving ontvangt, sturen deze naar de hersenen (zenuwstelsel) zodat deze een passende motorische reactie kan produceren.

Sensorische receptoren, de instrumenten waarmee een persoon de prikkels en verstoringen van de dagelijkse omgeving ontvangt, sturen deze naar de hersenen (zenuwstelsel) zodat deze een passende motorische reactie kan produceren.

Sensory reception Interference Reaxing Training Method

Brain Processing Interference Reaxing Training Method

De hersenen verwerken het via het centrale of perifere zenuwstelsel, dat de boodschap van de sensorische receptoren heeft ontvangen, waardoor een coherente motorische reactie ontstaat. De activering van de motoriek wordt altijd gegenereerd door een mentaal proces. Het kan van verschillende typen zijn (bijvoorbeeld vrijwillig of automatisch) en hangt af van hoe de stimulatie of interferentie door de sensorische receptoren wordt ontvangen.


Motor Activaction Interference Reaxing Training Method

De motorische respons of motorische taak die door de hersenen wordt bepaald, activeert het complexe mechanisme van menselijke beweging, waarbij spieren, gewrichten en allerlei soorten motorische houdingen betrokken zijn (coördinatie, evenwicht, snelheid, kracht, enz.)

De motorische respons of motorische taak die door de hersenen wordt bepaald, activeert het complexe mechanisme van menselijke beweging, waarbij spieren, gewrichten en allerlei soorten motorische houdingen betrokken zijn (coördinatie, evenwicht, snelheid, kracht, enz.).

Motor Activaction Interference Reaxing Training Method

METHODE - HIGHLIGHTS

Als je nadenkt over het hierboven geschetste proces, is het gemakkelijk te begrijpen waarom de Reaxing-methode (gebaseerd op de voorspelbaarheid van sensorische receptorstimulatie) spieren, gewrichten en motorische houdingen traint zoals vele andere methoden, maar de enige ter wereld is die aan het begin van het motorische proces begint. Dat wil zeggen dat het trainen van de sensorische receptoren helpt om de motorische respons efficiënter te maken en daardoor betere resultaten te behalen.

Brain Activity Interference Reaxing Training Method

BRAIN ACTIVITY

Training volgens RTM verbetert de neuromusculaire activiteit in vergelijking met traditionele trainingsmethoden vanwege de extra aandacht die de atleet nodig heeft tijdens het uitvoeren van motorische activiteiten. Daarbij moet u ook de plotselinge storingen controleren. Deze verhoogde neuromusculaire activiteit leidt tot een constante verbetering van de intra- en intermusculaire capaciteit.


Electromyographic Activity Reaxing Training Method

ELECTROMYOGRAPHIC ACTIVITEIT

Bij gebruik van RTM neemt de elektromyografische activiteit toe in vergelijking met dezelfde activiteit tijdens traditionele training vanwege een veel grotere belasting van spiervezels. Dit proces is nodig om herbalancering of veranderingen in kracht te beheersen

ELEKTROMYOGRAFISCHE ACTIVITEIT

Bij gebruik van RTM neemt de elektromyografische activiteit toe in vergelijking met dezelfde activiteit tijdens traditionele training vanwege een veel grotere belasting van spiervezels. Dit proces is nodig om herbalancering of veranderingen in kracht te beheersen.

Electromyographic Activity Reaxing Training Method

Metabolic Activity Reaxing Training Method

METABOLISCHE ACTIVITEIT

Bij gebruik van RTM wordt het lichaam tijdens motorische activiteit gedwongen te reageren op continue veranderingen in balans en/of kracht, wat resulteert in een betere neuromusculaire en cardiovasculaire activiteit en vervolgens een hoger calorieverbruik in vergelijking met dezelfde motorische activiteit zonder RTM.


VERBETER JE MOTORVAARDIGHEDEN

 • BALANS
 • REACTIE
 • PROPRIOCEPTIE
 • COGNITIEF
 • PRESTATIES
 • STABILITEIT
 • CARDIO
 • SNELHEID
 • COORDINATIE
 • CONTROLE
 • RITME
 • SPRINT
 • NAUWKEURIGHEID
 • INTUITIE
 • MOTIVATIE
 • AEROBE UITHOUDINGSVERMOGEN
 • AEROBE ELASTICITEIT
 • INTUITIE
 • ELASICITEIT
 • FLEXIBILITEIT

Vul het formulier in en ontvang meer informatie.